TZ Jollyness - шаблон joomla Создание сайтов
  • Email :info@inanomedical.com

Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
Welcome to the Kunena forum!

Tell us and our members who you are, what you like and why you became a member of this site.
We welcome all new members and hope to see you around a lot!

TOPIC: Adidas Supernova Team Maroon/Cloud White

Adidas Supernova Team Maroon/Cloud White 2 years 10 months ago #109702

  • jvf3qd07
  • jvf3qd07's Avatar
  • OFFLINE
  • New Member
  • Posts: 3
  • Karma: 0



De adidas Supernova hardloopschoenen voor heren zijn een datagestuurde hugeperfects.com benadering van dagelijks hardlopen. Trek deze ademende sneakers aan en ervaar de hybride Bounce en BOOST tussenzool die je comfort zeker naar een hoger niveau zal tillen.


De Supernova vervangt de Adidas Schoenen Dames en zit boordevol 20%+ meer boostï¾™ voor meer demping en reactievermogen. Bovenwerk van ontworpen mesh past zich aan alle voettypes aan en elimineert irritatie. STRETCHWEB past zich aan de voetstap van elke hardloper aan door het volledige potentieel van boost™ te ontketenen voor een soepelere en flexibelere rit. De Continental Rubber-loopzool levert 21% meer tractie in droge omstandigheden en 23% meer tractie in natte omstandigheden.


Uitgerust met energieteruggevende Boost-technologie, is de Adidas Supernova Team Maroon/Cloud White een hardloopschoen uitgerust met de nieuwste technologie van Adidas. Deze geavanceerde hardloper heeft ook een bovenwerk van ontworpen mesh, zijpanelen van TPU voor ondersteuning en een flexibele flexibele STRETCHWEB-buitenzool.


Deze Speciaal Cadeau adidas Supernova tights zijn gemaakt met een elastische tailleband voor comfort en manchetten met rits voor een veelzijdige pasvorm. Ze hebben platte naden om schuren te voorkomen en zijn lichtgewicht. Deze panty is ontworpen met een kenmerkend logo en is compleet met adidas-branding.


https://www.hugeperfects.com/
The administrator has disabled public write access.
Time to create page: 0.752 seconds